Begin pagina

Top-copy2

zaterdag, 18 november 2017 09:51

Sint Maarten

Vorige week zaterdag was het 11 november, en dus gingen de kinderen weer langs de deuren om wat lekkers en om geld in te zamelen voor de intocht van Sinterklaas.
zaterdag, 11 november 2017 10:54

Onze jongste bewoner Jesper Aart

Vandaag onze aller jongste bewoner Jesper Aart Fortuin. Hij woont met zijn vader Haye en moeder Ymkje in de Gronemanstraat.
dinsdag, 07 november 2017 11:40

Jan Bruining in het nieuws

Kort geleden was Jan Bruining te zien op Omrop Fryslan. Hij zocht een plek voor zijn imposante trekker verzameling,.en dus gingen wij eens horen hoe de vork in de steel zat.
Toaniel leafhawwers, nou de hjerst it fan de simmer oernaam hat, binne wij as toanielselskip alwer drok oan it repetearjen om foar jim “Bokkesprongen” op’e planken te setten.
zaterdag, 28 oktober 2017 08:38

Onze jongste bewoner

Jawel, we hebben er weer een inwoner bij in ons dorp, of eigenlijk al twee, maar daarover later meer. We beginnen met Nicky, die met vader Michel, moeder Marijke en grote zus Lieke, tegenwoordig op de Harnedyk woont.
zaterdag, 21 oktober 2017 09:09

Nazomer Wille

Afgelopen zondag was het een prachtige nazomerse dag. De tablets werden de afgesloten en de PlayStations uitgezet! En hup alle kinderen naar buiten. Op de feartswal lag genoeg snoeihout voor uren lang spelplezier.....
zaterdag, 14 oktober 2017 09:14

Herfst foto's

We kunnen er niet omheen.... de herfst is weer begonnen! Het seizoen van regen, wind en warme chocolade melk. Al wandelend door Engelum vonden we enorm veel paddestoelen en zwammen op ons pad, en dat levert weer prachtige plaatjes op.
Pagina 1 van 2
Palmabanner.jpg