Home

Top-copy2

maandag, 19 juni 2017 11:17

vrijwilligers voor de “Stichting Molens in Menaldumadeel”
De Vrijwilligerscentrale zoekt  vrijwilligers voor de “Stichting Molens in Menaldumadeel”!


Heb je regelmatig wel een paar uurtjes over om iets voor een ander te betekenen? Meld je dan bij ons aan als vrijwilliger. Er is voor iedereen wel iets passends te vinden.

Onze vacatures vind je op de website www.deswww.deskule.nl. kule.nl. Daar kun je je ook registreren als vrijwilliger en je belangstelling en voorkeuren aangeven.

Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de “Stichting Molens in Menaldumadeel”. Deze stichting beheert, onderhoudt en beschermt acht poldermolens en heeft als doel er voor te zorgen dat ze als werkende monumenten in het landschap behouden blijven. De stichting zoekt vrijwilligers die regelmatig een dagdeel willen besteden aan molenonderhoud en kleine onderhoudsklussen.

molen


Daarnaast is er ruimte voor leerling molenaars.

Ook wordt er een coördinator onderhoud gevraagd die affiniteit heeft met het plannen van werkzaamheden en belangstelling voor cultureel erfgoed

Een mini-cursus “Molenonderhoud voor vrijwilligers” maakt deel uit van de inwerkperiode.

 
Belangstelling of meer informatie? Neem contact op met de Vrijwilligerscentrale in Berltsum via 0518-462363  (bij afwezigheid graag de voicemail inspreken) of via e-mail vwcwaadhoeke@deskule.nl.

Ook is het mogelijk om je belangstelling voor deze vacature aan te geven via de website www.deskule.nl.

 

In verband met de zomervakantie is de Vrijwilligerscentrale gesloten van 31 juli tot 28 augustus 2017.


Log in om reacties te plaatsen
BasdeBoer.jpg